søndag 29. mars 2015



































































































































































































1. Utsikt fra stuevindu en grå søndagsmorgen.
2. Kenwooden jeg har arvet etter farmor leverer fortsatt, etter vel 30 år (+++)
3. Vi prøver oss på hvetekrans fra Trines matblogg.
4. Med masse smør, sukker og kanel. 
5. Imponert over meg selv. Litt irriterende at den ble brent under steking.
6. Rotgrønnsaker til middag.
7. For en fantastisk farge.
8. Surret svinestek med rotgrønnsaker, poteter og fløtesaus.
9. Hvetekrans til dessert.

1 kommentar:

  1. Maten du lagar ser alltid så god ut! Du er flink :-) den gjærkringla såg kjempegod ut. Her blir det i alle fall baking av brød i morga. God helg til deg! Kan ikkje du legge ut oppskrifta på den middagen? Kunne tenke meg å prøve, men treng navna på grønnsakene og kor lenge du steiker dei osv. Du steiker vel grønnsakene for seg og ikkje i lag med steika?

    SvarSlett